Μας είπαν οτι ο Αγγελόπουλος είναι το “Καλό παιδί” του Survivor και ένα από τα φαβορί. Δεν μας είπαν όμως ΠΩΣ…


O Γιώργος Αγγελόπουλος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί του Survivor, ενώ οι «Μαχητές» πρέπει να τραβάνε τα μαλλιά τους που έδιωξαν από την ομάδα τους έναν τόσο δυνατό παίκτη.
Κάθε φορά που εμφανίζεται στο ριάλιτι, ο γυναίκειος πληθυσμός παραληρεί στα social media και όχι μόνο! Κερδίζει σχεδόν πάντα στα αγωνίσματα και ο δυναμισμός του τον κάνει να ξεχωρίζει…


Γεννημένος στις 8 Ιανουαρίου του 1982, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που κλέβει καρδιές στο γυναικείο τηλεοπτικό κοινό φέτος, διατηρεί πρατήριο υγρών καυσίμων στην επαρχιακή οδό Σκιάθου – Κουκουναριών μαζί με τον αδερφό του Χάρη.
Παράλληλα, τα καλοκαίρια διδάσκει σκι σε τουρίστες και ντόπιους που επισκέπτονται την παραλία της Αγίας Ελένης. Τον χειμώνα καταπιάνεται με το kick boxing και το ταε κβο ντό. Έπαιξε μπάλα σε σχεδόν επαγγελματικό επίπεδο, ήταν αμυντικός τη σεζόν 2004 – 2005 στον Ολυμπιακό Βόλου, αμέσως μετά στη Ρόδο και επέστρεψε στη Β’ Εθνική με τον Εθνικό Αστέρα.
Μάλιστα αξιοσημείωτο είναι ότι από τώρα έχει αποκτήσει fan club! Οι θαυμαστές-θαυμάστριες του έχουν δημιουργήσει όχι μία αλλά… τρεις σελίδες για εκείνον στα social media, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έχει δικούς του λογαριασμούς!
Στην Σκιάθο, όλοι έχουν ένα ψευδώνυμο! Έτσι και τον Γιώργο τον φωνάζουν… «Ντάνο» τον ξέρουν όλοι εδώ. «Ντάνο» έλεγαν τπν θείο του,τον πατέρα του και τώρα το παρατσούκλι αυτό έχει πάει στον Γιώργο…

Ο Γιώργος αγαπούσε πολύ τον πατέρα του αλλα δυστυχώς τον έχασε πρίν απο 10 χρόνια απο καρκίνο. Τώρα στηρίζει την μητέρα του που επίσης αγαπάει πολύ η οποία έχει και αυτή προβλήματα υγείας…

Τι είπε ο αδελφός του για εκείνον
Ο μικρότερος αδελφός του Χάρης μίλησε στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά και δήλωσε χαρούμενος για την πορεία του, ενώ εξέφρασε και την ανησυχία του.
«Τον βλέπω κάθε μέρα, δεν χάνω επεισόδιο… Αν υπάρχει ανησυχία; Ε, ναι, λογικό δεν είναι; Όταν ο αδελφός σου είναι τόσο μακριά ανησυχείς.»
Ο Χάρης Αγεγλόπουλος μιλά ακόμα για τη δύναμη του Γιώργου, ενώ κάνει και τη δική του πρόβλεψη για το τέλος: «Είναι δυνατό παιδί και αντέχει. Όσο για το φαγητό, είναι το τελευταίο που σκέφτεται. Πιστεύω πως σε αυτό το κομμάτι αντέχει πολύ. Η γνώμη μου είναι πως, αν δεν τραυματιστεί, ο Γιώργος 99% θα είναι ο νικητής του Survivor.»
Τέλος, μιλά για το πόσο πολύ τον αγαπά ο κόσμος και πόσο τον στηρίζει, αφού από μικρό παιδί τον ξέρουν όλοι: «Όλο το νησί τον παρακολουθεί, τον αγαπά και τον στηρίζει. Είμαστε πολύ περήφανοι για τον Γιώργο» λέει ο αδελφός του Γιώργου Αγγελόπουλου, αναφερόμενος στην Σκιάθο, όπου ζει ο 34χρονος παίκτης του Survivor.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου